FB
Hitta oss på Facebook
 
YouTube
Se oss på YouTube
 
Subscribe
Var med på vår mejllista
 
UK de Fr Nederland Czech 
Russian Italia Polska Espana Svenska 

 


Historical Aviation Film Unit   Svenska

HAFU producerar fotografier och film av hög kvalitet, på Nya Zealand och i Australien, om flyghistoria och motorsport till nöje för entusiaster världen över. Materielet publiceras på ett antal olika format.

 

Al
 

Med undantag för den här sidan, så är vår webbplats endast på engelska. Vi tillhandahåller dock den här sidan, med viss grundläggande information, på svenska som en extra service.

Vi har också installerat Google Translate (http://www.google.se/support/translate/) på vissa av våra mest populära webbsidor, så att du enkelt kan översätta dem till genom att välja svenska från menyn. http://translate.google.se/translate_buttons

 

   

Anmäl dig till vår Feature Video epostlista

Ungefär varannan vecka skickar vi till våra prenumeranter ett Feature Video mejl. Dessa innehåller en länk till ett av våra videoklipp och ibland lite extra nyheter (på engelska). Vi är väl medvetna om att det ofta kan vara svårt att hitta tid att leta efter klipp på YouTube och länkarna i dessa mejl är avsedda som hjälpmedel för att du lätt skall kunna hitta till våra filmer.

Om du inte redan prenumererar, så kan du göra det genom att skicka ett tomt mejl till oss på: subscribe@aviationfilm.com

Vi tar allvarligt på våra prenumeranters integritet och kommer aldrig att ge någon annan webbplats, eller företag, tillgång till din mejladress.

 

Foton och filmer

Vi lagrar inte längre foton eller filmer på den här webbplatsen. Vi använder istället vår Facebooksida för att publicera foton och vår YouTubekanal för filmer.

YouTube   Facebook

 

   

Om våra DVD:er

De flesta av våra DVD:er med flygfilm har antingen ingen berättare alls, eller har också ett separat ljudspår som endast har flygmaskinens motorljud. Med våra videos behöver du inte vara orolig för att få stå ut med en engelsk berättarröst där du inte vill ha en - Det är enkelt att slå av talspåret för att endast njuta av ljudet från flygplanets motorer.

Se vår lista över tillgängliga DVD:er här: DVD:er

 

Om våra trycksaker

Även om våra böcker och samlarkort (med stridsflygplan från första världskriget och senare) är på engelska, så är har båda dessa produkter sin tyngdpunkt på bildmaterial och innehåller ganska lite text. Om du är intresserad av historiska flygplan, så kommer dessa vara till glädje för dig. Se länkarna i vår webbutik.

Webbutik

     

Flygfilm  *  Stridsflygplan  *  Warbird flygplan  *  Historiska flygplan

Historiskt återskapande (Reenactment) *  Första världskriget *  Andra världskriget  *  Motorsport