FB
Zoek ons op Facebook
 
YouTube
Bekijk ons op You Tube
 
Subscribe
Schrijf je in op onze Email lijst
 
UK de Fr Nederland Czech 
Russian Italia Polska Espana Svenska 

 


Historische Filmploeg over de Luchtvaart   Nederlands

HAFU produceert hoge kwaliteits fotografie- en videomateriaal in verband met de historische luchtvaart en motorsport in Nieuw Zeeland en Australië. Het publiceert dit materiaal in verscheidene formaten zodat alle gepassioneerden wereldwijd hiervan kunnen genieten.

 

Al
 

Op uitzondering van deze pagina is onze website enkel beschikbaar in het Engels. Deze vertaling hebben we voorbereid in U eigen taal om U te voorzien van bijkomende informatie.

Op de verschillende populaire pagina’s hebben we de Google vertalingstool geïnstalleerd zodat het mogelijk is om de pagina in het Nederlands te consulteren. Selecteer in het Drop-down menu Nederlands en de pagina wordt vertaald. Voor de rest van de site kan het interessant zijn om de de Google vertalings mogelijkheid te gebruiken of te installeren in U Webbrowser.

 

 

   

Schrijf je in op onze Video Email lijst

Elke twee tot drie weken sturen we een kenmerkende video Email aan onze abonnees. Hierin zit een link naar één van onze video films en wat extra (Engels) nieuws. We zijn er van bewust dat het tijdrovend is om op You Tube achter films te zoeken. Daarom bieden we U een directe link aan naar onze filmen.

Indien u nog niet geabonneerd bent kan U dit doen door een blanco Email bericht te versturen naar: subscribe@aviationfilm.com

Dit inschrijvingsproces en U privacy behandelen wij serieus. Op geen enkel ogenblik zal U Email adres verkocht of doorgegeven worden aan een ander bedrijf of website.

 

Foto’s en video’s

Alle luchtvaart video’s en fotografie worden niet meer op deze website opgeslagen. Op onze Facebook pagina zal je alle mogelijke foto’s terugvinden en via You Tube worden de video’s gepubliceerd.

YouTube   Facebook

 

   

Betreffende onze Dvd's

Al onze luchtvaart DVD filmen zijn normaal gezien niet voorzien van gesproken uitleg. Ze beschikken steeds over een audiotrack die het origineel geluid van de vliegtuigmotoren weergeeft. Indien U een zekere interesse heeft in onze DVD filmen moet U zich ook geen zorgen maken indien er toch een Engelstalige commentaar voorzien is. Deze kan je steeds uitschakelen en nog steeds blijven genieten van de originele motorgeluiden van de oorlogsvliegtuigen.

De lijst van de beschikbare Dvd's vind je hier: DVDs

 

Betreffende het print materiaal

Zowel onze boeken als de verzamelaars kaarten (Deze handelen over gevechtsvliegtuigen van de Eerste Wereldoorlog tot en met meer recente oorlogsvliegtuigen) zijn enkel gepubliceerd in het Engels. Op beide producten wordt het accent gelegd op de hoogwaardige foto’s en wordt de geschreven uitleg beperkt tot het essentiële. Indien U interesse heeft in deze historische vliegtuigen ben ik ervan overtuigd dat dit aan U verwachtingen zal voldoen. U kan deze producten terugvinden via de link naar onze Webwinkel:

Webwinkel

     

Luchtvaart films  *  Gevechtsvliegtuigen  *  Oorlogsvliegtuigen  *  Klassieke vliegtuigen

Reenactment *  De Eerste Wereldoorlog *  De Tweede Wereldoorlog  *  Motorsport